کرفس

کرفس

 

عکس

در برگ وساقه کرفس موادآهکی زیاد،ید و ویتامین  ث و پروویتامین  آ ودر ریشه آن کمی اسانس و قندهای مختلف مثل مانیت،اینوزیت،مواد آسپاراژین،کولین وگلوکوزید سمی و تلخ بنام آپی ئین وجود دارد.عصاره ی کرفس اعصاب را تسکین می دهد و این ممکن است به خاطر قلیایی بودن مواد آلی و معدنی آن بخصوص سدیم باشد.مواد معدنی کرفس پی اچ خون را تنظیم می نماید وکلسیم  بیشتر را جذب  بدن می سازد.سدیم در ترکیبات آلی کرفس فراوان است که از عناصر ضروری در خون می باشد.بخاطر قدری شوری کرفس آب آن با دیگر عصاره ها مخلوط خوبی می دهد.آب کرفس برای رژیم نیز مناسب است زیرا از میل به خوردن شیرینی می کاهد.از دانه کرفس استفاده ی درمانی می شود .طبیعت آن گرم است.آب کرفس خام محرک اشتها بوده ونفخ شکم را دفع  وگرفتگی کبد را باز می کند.مصرف عصاره ی کرفس ضعف و بیحالی و خستگیهای شدید فکری را برطرف می سازد،ومقوی معده ،اشتهاآور ،صفرابر،تقویت کننده ی حافظه،ضد سرما خوردگی وتب و آنژین می باشد.نقرس ،رماتیسم ،اسید اوریک ،سنگ کلیه ،یرقان و اسکوربوت (کمبود ویتامین ث)را رفع می نماید.عصاره ی کرفس گرفتگی صدا وآسم ،گلو درد،رنگ پریدگی ،برونشیت ،اختلالات کلیه وکبد ،مشکلات بیخوابی ،یبوست را از میان می برد و مایعات بدن را حفظ کرده  ودر رفع چاقی مفرط اثر خوبی دارد.

/ 0 نظر / 5 بازدید