شنبلیله

شنبلیله

 

عکس

در کشورهای خاورمیانه چای شنبلیله را به عنوان ماده ی خونساز و پائین آورنده قند خون استفاده می کنند.این گیاه خون را تصفیه می سازد. ادرار را زیاد نموده وموجب تمیزی کلیه ها و کیسه صفرا می گردد. جوانه ی تخم شنبلیله همین خواص را دارد و حاوی انواع مواد معدنی  فراوان شامل آهن و فسفر و چند عنصر  دیگر می باشد. تخم شنبلیله را می توان خیس کرده و ظرف پنج روز جوانه دار نموده و مصرف کرد.عصاره ی شنبلیله محرک بسیار قوی اشتها است ومشابه آن هیچ گیاه دیگری  وجود ندارد.این گیاه دارای کلروفیل فراوان است و از این رو شستشو دهنده مجاری گوارشی است،اثر نرم کنندگی دارد،ضعف بدن را جبران می سازد وبرای افراد کم خون و لاغر و مبتلا به سل مفید است.گیاهی است علفی و در دانه آن مواد لعابی،تانن ،و مقداری موادآلی و کانی و آلکالوئیدی به نام تری گلونلین و جود دارد.طبیعت این گیاه گرم است. برگهای آن را همراه باغذا می خورند.اما توصیه ی ما استفاده از عصاره ی برگ و جوانه ی دانه های آن است.دانه های این گیاه بیشتر مصرف درمانی دارد ودر بیماریهای بلغمی استفاده می شود.مقدارمصرف از دانه آن در هر بار پنج تا ده گرم است.دانه ی این گیاه مقدار مختصری در پائین آوردن چربی خون موثر است.فسفر موجود در برگ و جوانه این گیاه قوه ی حافظه را بالا می برد و اعصاب را تقویت می نماید.آهن فراوان آن مشکلات کم خونی را مرتفع می سازد.

سایر موارد مصرف داروئی

1-آکنه یا جوش بدن و صورت 2-اختلالات صفراوی 3-حفظ مایعات بدن4-بیماریهای قلبی 5-اختلالات کلیه 6-مشکلات پوستی7-کاهش وزن

/ 0 نظر / 10 بازدید