نظام صنفی کارهای کشاورزی شهرستان محلات
هویت بخشیدن به کشاورزان زحمت کش
۱۳٩٢/۸/٧
موسیر ... نظرات() 

موسیر

عکس

 

موسیر طعمی تقریبا"تند دارد ،طبیعت آن گرم وخشک است.خاصیت پاک کنندگی زیاد و همچنین جنبه های داروئی و درمانی فراوان دارد.مجاری گوارشی –ریه ها –سینوسها و مخاطها را از آلودگی پاک می نماید.رطوبت دستگاه گوارش و مفاصل را تقلیل می دهد.قلب وسیستم گردش خون را تحریک می کند.ادرار وهمچنین تعرق را زیاد نموده،پوست را شاداب می نماید.موسیر انگلهای بدن را دفع می سازد،بیماریهای عصبی را بهبود می بخشد.طحال راتقویت می کند،انواع مسمومیتهارا که زهرگزندگان در بدن ایجاد می شوند دفع می نماید.دراین نوع مسمومیت یک استکان آب موسیر تازه به شخص نیش خورده خورانده شود مسمومیت تقلیل می یابد.کسانی که از آب تصفیه نشده استفاده می کنندبهتر است روزانه  مقداری موسیر تازه میل نمایند.خوردن موسیر تازه از سفید شدن  سریع  وریزش مو جلوگیری می کند.از هر کیلو موسیر تازه 200-150گرم عصاره می توان گرفت.جهت تغییر طعم عصاره ی موسیر می توان آن را با سایر میوه جات یا سبزیجات مخلوط کرده و میل نموده.

سایر موارد مصرف داروئی

1-آسم2-سرفه3-بیماریهای قلبی4-بیماریهای عصبی5-عفونتها6-بیماریهای پوستی7-ترمیم مخاطها و ترشحات بینی8-کاهش وزن